Секции

29 March 2024 10:06

Болницата, Медицински център 1 и Спешна помощ обсъдиха как да работят в синхрон в условията на COVID-19, предстои среща и с джипитата

Работна среща, на която бе обсъдено синхронизирането на действията между МБАЛ „Д-р Киро Попов“ ЕООД, „Медицински център – 1“ ЕООД, Център за спешна медицинска помощ /ЦСМП/ и общопрактикуващите лекари в условия на извънредна епидемична обстановка, се проведе на 8 юли в зала „Васил Караиванов“ на община Карлово.

Кметът д-р Емил Кабаиванов и председателят на Общинския съвет Доньо Тодоров ръководиха срещата. На нея присъстваха общински съветници, управителите на карловската болница и на медицинския център – д-р Христо Пелев и д-р Атанас Юнаков, директорът на Центъра за спешна медицинска помощ – Пловдив д-р Иван Стойнов, завеждащи отделения в МБАЛ „Д-р Киро Попов“. Те разговаряха за реда, по който ще координират бъдещото си взаимодействие с цел максимална полза за пациентите.



Предстои среща с общопрактикуващите лекари на територията на община Карлово, на която ще бъдат обсъдени проблемите при приема на пациенти и насочването им при необходимост към специализирана медицинска помощ.



/Снимка: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче