Секции

15 August 2020 07:18

Карлово и Троян споделиха административен опит и обсъдиха възможностите за развитие

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, заместник-кметовете Антон Минев и Стойо Карагенски, секретарят Стефан Стефанов, директорът на дирекция „Специализирана администрация“ Йордан Халаджов, началникът на отдел „Планиране и разработка на проекти и програми“ Красен Краев и ръководителят „Благоустрояване и комунални дейности“ Иван Малаков бяха домакини на работна среща на 9 юли с ръководството на община Троян.

Кметът Донка Михайлова, директорът на дирекция „Анализи, планиране и проекти“ Верка Добрева и управителят на общинско предприятие „Комунални услуги“ Елеонора Тотева представиха ресорите по предоставяне услуги на гражданите и бяха запознати с организацията на работа от страна на община Карлово.

Обсъдена бе разработката на общинските планове за развитие за периода 2021-2027. Акцент в стратегическите документи ще са интегрираните проекти, които Карлово и Троян имат амбицията да реализират.

Гостите посетиха село Дъбене, където кметът Николай Ковачев разказа за намеренията си да продължи обновяването и развитието на едно от най-големите населени места от общината, подкрепян от д-р Кабаиванов и неговия екип.

/Снимки: Община Карлово/

Културен афиш
Изтегли си късметче