Секции

26 April 2024 06:15

Виктор Калев ще представи авторския си концерт-спектакъл „Грамофонът“ в Карлово

Известният актьор Виктор Калев ще представи авторския си концерт-спектакъл „Грамофонът“ в Карлово. Представлението ще се играе на на 30 юли 2020 г. , от 20.30 часа в Летен кинотеатър на НЧ"Васил Левски-1861 г.".

Специално участие в него ще вземат Тони Димитрова и Нели Петкова.

„Грамофонът“ е по идея и разкази от живота на Виктор Калев. Спектакълът е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов. Изграден е върху лични истории на актьора, като между различните скечове той ще изпее и изиграе едни от най-известните български песни, между които парчета на Лили Иванова, Богдана Карадочева, дует Ритон, Тоника и др. Сценарият за текста е на Ваня Щерева по разкази на Калев. Има и специална концепция за начина, по който изглежда сцената, а всички присъстващи на нея са облечени в сходни костюми. Шоуто приключва със специално написани за спектакъла стихове от Ивайло Вълчев.

Билетите за „Грамофонът“ ще бъдат в продажба на касата на читалището от 22 юли 2020 г.

Предварителна резервация на тел. 087780413; 0879944998

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Необходима е голяма наивност, за да вярваш, че с викове и вопли си в състояние да промениш собствената си съдба. Нея трябва да е приемеш такава, каквато ти се предлага, и да се въздържаш от всякакво многословие.


Киркекор