Секции

24 April 2024 10:44

22 докладни записки ще обсъждат общинските съветници утре

По 22 докладни записки ще дебатират утре общинските съветници в Карлово на редовната си сесия.

Заседанието ще започне с полагането на клетва като старейшина в групата на БСП от Зорница Ранчева, която влиза на мястото на Иван Хаджийски, чиито правомощията бяха прекратени от ОИК. Питания към кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов ще поставят съветниците Стоянка Кръстева и инж. Манол Манолов.

Ще бъде взето решение относно удължаване на услугата „ Патронажна грижа" като услуга от общ икономически интерес по процедура „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания" по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". Ще бъде дадена информация за изпълнението на бюджета на община Карлово, сметките за средства от Европейския съюз и актуализирано разпределение на променените по бюджета за полугодието на 2020 година. Също ще бъдат направени вътрешни компенсирани промени и актуализация по бюджета на община Карлово за 2020 година. Ще бъдат гласувани и докладни, свързани с актуализиране на Програмата за управление и разпореждане с имоти, общинска собственост за 2020 г.. Ще бъде коментиран и размерът на изплатените през месец юни 2020 г. просрочени задължения към доставчици.

Заседанието ще се проведе при строго спазване на противоепидемичните мерки. Отрицателни са PCR тестовете на седем от общинските съветници на ГЕРБ, контактни с кметския наместник на Куртово, който е с коронавирус. Те са под задължителна карантина и няма да присъстват на него.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче