Секции

16 April 2024 07:43

82-годишен хисарчанин стреля по полицаи и направи опит да ги залее с бензин

Община Хисаря е поискала съдействие от Районното полицейско управление във връзка със сигнал за извозване на незаконни строителни отпадъци от съборена сграда, собственост на възрастен жител от населеното място. Това информира Пресцентъра на МВР-Пловдив.

82-годишният мъж е познайник на полицията и на жителите на населеното място с множеството си неаргументирани жалби срещу физически лица, институции и служители на реда.

Униформените отишли на проверка във връзка с извозването на отпадъците, но били посрещнати с агресия. Мъжът направил опит да ги залее с бензин.

На мястото на инцидента се отзовали и допълнителни сили, при идването на които възрастният човек произвел срещу тях и два изстрела с газов пистолет.

Полицаите успели да го обезоръжат и мъжът бил отведен с белезници в ареста. При възникналия конфликт няма пострадали граждани и служители на реда.

По случая е започнато бързо производство за хулиганство, съпроводено с изключителен цинизъм и дързост и оказана съпротива срещу орган на властта.

/Снимка: МВР/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче