Секции

29 March 2024 10:53

Бриг.ген. Деян Дешков поздрави инженерните специалисти от 61-ва Стрямска механизирана бригада с професионалния им празник на 13 септември

Командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бриг. ген. Деян Дешков отправи специално поздравление към инженерните специалисти от бригадата по повод професионалния им празник на 13 септември. В него се казва:

"Имам честта и удоволствието от името на командването, личния състав на 61-ва Стрямска механизирана бригада и лично от мое име най–сърдечно да поздравя всички инженерни специалисти от формированията на бригадата по случай 13 септември – Празник на инженерните войски в Българската армия!

Нека в празничния ден всички вие, които ежедневно доказвате своя професионализъм, желание и стремеж за придобиване на нови способности и усъвършенстване на вече придобитите, запазите своя дух и воля за нови постижения и успехи.

Желаем ви да бъдете здрави, целеустремени, всеотдайни, да запазите чувството си за отговорност и с оптимизъм да съхранявате и развивате достиженията на инженерните войски!"

/Снимки: 61-ва Стрямска механизирана бригада/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче