Секции

17 May 2021 21:41

Хисарската полиция задържа дрогиран 42-годишен пловдивчанин, имал плантация с марихуана и незаконни боеприпаси в Красново

42-годишен мъж е задържан в ареста на РУ Хисаря, след като служителите на реда открили, че отглежда марихуана в наследствен имот в хисарското село Красново. Това съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

В хода на последвалите процесуално следствени действия са иззети над 40 растения с различна височина и стадии на развитие, много добре култивирани с образувани глави- съцветия. Плантацията била снабдена и с капково напояване. При претърсване на имота полицаите открили още 260 гр суха марихуана, натъкнали се и на незаконни боеприпаси, за които лицето не притежавало разрешително.

Последвало претърсване и на територията на друго пловдивско село- Бойково, където лицето имало настоящ адрес. Там полицейските служители открили и иззели още 100 гр суха марихуана на глави. Общото количество наркотично вещество възлиза на 360 грама.

Пловдивчанинът, който се придвижвал между имотите си с лек автомобил "Ауди" бил причакан и спрян за проверка малко преди прибирането му в къщата на територията на хисарското село, а Drug Check тестът реагирал положително за употреба на наркотици.

Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив, а на задържания мъж ще бъдат повдигнати общо 4 обвинения.

/Снимка: МВР/

Днес Ви питаме:

Успяваме ли да съхраняваме българските народни традиции и обичаи?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче