Секции

17 January 2021 14:47

15% ръст на учителските заплати, обеща премиерът Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов честити първия учебен ден от страницата си във фейсбук. 15% ръст на учителските заплати през новата учебна година обеща премиера, като подчерта че по този начин ще се изпълни целта за двоен ръст на възнагражденията в рамките на управленския мандат.

По случай 15 септември премиерът Бойко Борисов пожела на всички деца и техните родители здраве и спокойни дни. В условията на нестихващ коронавирус ще се появят проблеми и теми, които уверявам Ви ще решаваме заедно, търсейки най-верните решения, написа на страницата си във Фейсбук министър-председателят.Той даде висока оценка на образователната ни система за начина по който се е справила в условия на епидемия чрез въвеждането на дистанционното обучение. Благодарение на което учебната година, изпитите и матурите приключиха успешно. Към внимание и спазване на препоръките на специалистите призова още Борисов, защото вирусът е сред нас, а случаите по света не намаляват. Борисов обеща и 15% ръст на учителските заплати.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Предпочитате ли био продуктите?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Пожелай си нещо, което искаш много силно, затвори очи… и след това си помисли какво трябва да направиш, за да го постигнеш.