Секции

28 March 2024 16:39

Областният управител Дани Каназирева: Готова съм с отчета

"Над 10 месеца вече съм областен управител на област Пловдив – време, в което с моя екип правим всичко възможно да работим в полза на обществения интерес"- казва областният управител Дани Каназирева в Отворено писмо до жителите на Пловдивска област. " Поех този пост с отговорност и твърдото убеждение, че ще бъда до и сред хората.

Преди няколко дни протестиращите, които дойдоха пред сградата на Областната администрация, поискаха и аз поех ангажимент да дам пълен отчет за свършеното до момента и да отговоря на всеки един поставен въпрос относно работата ми.

Отново потвърждавам това и категорично заявявам, че съм готова да чуя всеки един жител на областта и да разговаряме за важните проекти в региона и за проблемите, които трябва да се решат. Убедена съм, че чрез диалог и изслушване, заедно, всички ние, жителите на област Пловдив и институциите в лицето на местната власт и държавата, може да намерим най-доброто решение на всеки казус.

Поставеният срок от присъстващите на протеста пред Областта бе две седмици, но с екипът ми сме готови с отчета.

Нека още тази седмица протестиращите излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнем –ако желаят и този четвъртък, за да дам пълен отчет за свършеното и да отговоря на всеки един поставен въпрос.

Отново искам да подчертая, че за мен спазването на законите, свободата на словото и правото да изразиш лично мнение са демократични принципи, които като юрист и човек високо ценя."

/Снимка: Областна администрация Пловдив/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Доближиш едно добро до друго толкова плътно, че между тях да не остане ни най-малка междина – това наричам да се наслаждаваш на живота.


Марк Аврелий