Секции

28 March 2024 22:17

Прокуратурата привлече като обвиняем мъжа на 21-годишната Красимира от Бегово за смъртта й

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа 20-годишния Любомир Петров за причиняване смъртта на 21-годишната Красимира Куковска от с. Бегово.

В резултат на съвместно извършени от служители на ОД на МВР – Пловдив и Прокуратурата в гр. Пловдив множество оперативни мероприятия и действия по разследването, на 17 септември 2020 г., Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Любомир Петров, на 20 г., за това, че на 11 септември 2020 г., в с. Бегово, обл. Пловдив, е причинил смъртта на 21-годишната Красимира Куковска, с която е живеел и от която имал две деца. На настоящия етап от разследването, спрямо обвиняемия е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 122 ал. 1 от Наказателния кодекс.

До момента, по делото са извършени огледи и следствен експеримент, разпитани са множество свидетели, приобщени са веществени доказателства, назначени са експертизи.

С постановление на наблюдаващия прокурор, обвиняемият Л.П. е задържан за срок от 72 часа. На 20 септември 2020 г., Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда за определяне спрямо него на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Разследването по случая продължава, като е в активната си фаза.

/Снимка: фейсбук/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче