Секции

07 May 2024 00:29

Бриг. ген. Деян Дешков поздрави зенитно-ракетните войски с професионалния им празник

Командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бриг. ген. Деян Дешков отправи специално поздравление към зенитно-ракетните войски по повод професионалния им празник на 1 октомври. В него се казва:

"Имам честта и удоволствието от името на командването, личния състав на 61-ва Стрямска механизирана бригада и лично от мое име най–сърдечно да поздравя всички специалисти в областта на зенитно-ракетните войски от формированията на бригадата по случай 1 октомври - Празник на зенитно – ракетните войски в Българската армия!

През тази година изминахте труден път на развитие, преминал през суровите изпитания на воинската служба и доказахте своя професионализъм и стремеж за развитие и усъвършенстване. Дълбоко съм убеден, че днешното поколение зенитчици – наследници на славните традиции, въпреки че е изправено пред предизвикателствата на новото време, ще продължи да отстоява достойно своето място в система за ПВО на Българската армия и да полага неимоверени усилия за достигане на нови постижения при изпълнение на своите отговорности и дълг към отечеството.

Благодаря Ви за ежедневния труд, за вярата и амбицията, за себеотдаването, с които работите! Желаем ви всички крепко здраве, бодър дух, неизчерпаеми сили и енергия за защита на въздушните простори на Родината."

/Снимка 1: 61-ва Стрямска механизирана бригада/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Бъди мярка за качество. Някои хора не са свикнали със среда, в която съвършенството е стандарт.


Стив Джобс