Секции

27 April 2024 21:30

С още пет се увеличиха случаите с К-19 в Карловско

Към 18.10.2020 г. на територията на Пловдивска област има 62 новодиагностицирани случаи на COVID-19. Регистрирани в Националната информационна система са общо 2591. Под карантина -1196 лица. На домашно лечение са 686 лица.

„През изминалото денонощие няма диагностицирани медицински лица. 7 души са приети в болница, всички са в добро състояние. Хоспитализираните случаи от Пловдивска област, въведени в Националната информационна система са 151, двама са на интензивно лечение. От новозаболелите най-много са в Пловдив – 36, следват общините Асеновград – 10, Раковски – 6, Карлово – 5, Марица – 3, Родопи и Стамболийски по- 1“, уточни областният управител и председател на ОКЩ Дани Каназирева.

По данни на РЗИ през денонощието е починал мъж на 81г. от гр. Пловдив. Придружаващи заболявания не са отразени в информационната система.

"Утре ще заседава Областният кризисен щаб, за да се обсъди епидемиологичната ситуация в областта и завишаване на контрола на местно ниво по спазването на сега действащите мерки“, допълни областният управител.

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче