Секции

29 March 2024 10:05

Стефан Вълдобрев представи „Книга за песните“ в Карлово (видео)

Стефан Вълдобрев представи „Книга за песните“ в Камерна зала на НЧ“Васил Левски-1861г.“. Културното събитие даде старта на традиционните Есенни дни на книгата, организирани от Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ със съдействието на местното читалище.

Стефан Вълдобрев очарова и спечели на своя страна карловската публика с многоликостта на вдъхновяващия си талант на артист, певец и композитор.

„Книга за песните“ е литературен албум на текстове, поезия и биографични истории. Едно пътешествие, което разказва за случайни хрумвания и лични преживявания, превърнали се в хитове.

От името на Община Карлово Иван Хаджийски- председател на Настоятелството на НЧ“Васил Левски-1861г.“ връчи значка с лика на Васил Левски на именития артист и отправи покана към него да гостува в Карлово и с първата си самостоятелна изложба.

Програмата на Есенни дни на книгата продължават отново в Камерна зала на 23 октомври от 18 часа с разговор с детския психолог и писател Димитрина Проданова и представяне на книгата й „Превод от детски за напреднали“ със специалното участие на художника на нейните илюстрации Данчо Русчев-Джино.

Срещата с журналиста Георги Тошев и презентирането на книгата му „Георги Парцалев- Хамлет от град Левски“ и филм за големия български актьор е на 28 октомври от 18 часа в Камерна зала на карловското читалище.

Вълнуващото и интересно гостуване на Стефан Вълдобрев може да гледате във видео материала.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче