Секции

24 April 2024 17:13

Борисов: Законите и карантината са еднакви за всички

Премиерът Бойко Борисов призова българите да спазват противоепидемичните мерки и изрази възмущение от свалянето на карантината на президента Румен Радев. Борисов обяви, че всички министри и техните екипи в момента са под карантина и че законите са еднакви за всички. В момента има над 3000 досъдебни производства за нарушена карантина, стана ясно по време на правителственото заседание.

Заради положителния тест за Ковид-19 на премиера Бойко Борисов в момента всички министри и техните екипи са под карантина, стана ясно от думите на премиера по време на онлайн заседанието на кабинета. Законът и здравните ограничения са за всички и всички трябва да ги спазват, обяви Бойко Борисов. И именно нарушаването на противоепидемичните ограничения било причината за оставката на началника на Столичната регионална здравна инспекция Данчо Пенчев.

Борисов изрази възмущението си от свалянето на карантината на президента Румен Радев, както и притеснението си от разпространението на заразата от коронавирус в цялата ни армия.

Той не приема и обвиненията, че проектът на бюджета за следващата година е предизборен, защото вярва, че социалните мерки, заложени в него, ще се изпълняват отново от правителството на ГЕРБ.

Борисов все пак уточни, че коя партия ще изпълнява бюджета зависи от българския народ.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност.


Шопенхауер