Секции

19 March 2024 07:08

Почина д-р Кирил Еленски, в Карлово го помнят като изключително сърцат

Почина д-р Кирил Еленски, съобщиха от Българския лекарски съюз. „С огромна болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на нашия колега. Още един изключителен лекар, човек и деец ни напусна", споделят от съсловната организация.

Д-р Кирил Еленски е роден през 1958 г. в гр. Пловдив. Завършил е МУ-Пловдив през 1985 г. Има две специалности – Вътрешни болести и Обща медицина, както и магистърска степен по Макроикономика. До 2000 г. д-р Еленски работи в общинската болница Карлово, като участъков лекар, а в последствие става и зам.-директор на лечебното заведение. От 2000 г. е собственик на амбулатория за първична медицинска помощ.

Член е на Управителния съвет на Регионалната лекарска колегия в гр. Пловдив от 2001 г до 2005 г., зам.- председател на лекарската колегия в града от 2005г. до 2008 г. и член на арбитражната комисия към колегията от 2005 г. до 2010 г. Д-р Еленски е бил и председател на Лекарската колегия в Града под тепетата. Член, а впоследствие и зам.-председател на Управителния съвет на БЛС.

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Притеснявай се толкова, колкото да избегнеш неприятностите, но не чак толкова, че да си ги навлечеш.


Малка книжка с Мъдри отговори на въпроси от живота