Секции

27 April 2024 06:09

Карловската библиотека организира традиционния конкурс „Моето писмо до дядо Коледа“

Детският отдел на Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ в Карлово организира превърналия се в прекрасна традиция конкурс „Моето писмо до Дядо Коледа“. Тази година децата от цялата община ще пишат по темата „За Коледа си пожелавам...“.

В конкурса могат да участват деца от 8 до 12 години (2-5 клас). Журито ще оценява участниците в две възрастови групи: 2-3 клас и 4-5 клас. Текстовете трябва да бъдат предадени в Детски отдел на Общинска библиотека най-късно до 14 декември 2020 г.

Тази година участниците избират сами как да изпратят писмата си за конкурса:

- Написани четливо на ръка текстове и предадени в Детски отдел на Общинската библиотека.

- Изпратени като лично съобщение на email: library_karlovo@abv.bg, или на фейсбук страницата на Общинска библиотека "Д-р Иван Богоров" - Карлово.

Писмата не трябва да са по-дълги от две страници голям формат. Върху листовете с текста не трябва да има поставени отличителни знаци или данни за автора. Трите имена на автора, данни за класа и училището, телефонен номер или email да бъдат написани на отделен лист или файл, който при приемането ще се поставя и запечатва в номериран плик.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 18 декември на фейсбук страницата и www.library-karlovo.com/ на библиотеката.

Отличените участници ще получат своите награди на 22 декември в Детския отдел на библиотеката.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче