Секции

20 April 2024 12:43

Грейна коледната елха в Сопот

Светлинките на коледната елха бяха запалени вчера вечерта в Сопот. „Изпълнен съм с надежда, че всичко отново ще бъде наред“- сподели във фейсбук профила си кметът Деян Дойнов и напомни, че е необходима отговорност от всички и да се спазват противоепидемичните препоръки.

„Светлините на коледното дърво ме изпълниха с радост и ми върнаха вярата, че доброто е между нас“ – пише градоначалникът. Той благодари и на фирма „Мебели Виденов“, която е спомогнала предстоящите коледни и новогодишни празници в общината да бъдат светли и топли с изграждането на красивата украса.

„Предстоят светли празници. Вярвам, че най-важното е да бъдем заедно, да бъдем здрави и да посрещнем Коледа със своите близки“- подчертава още Дойнов.

Коледната елха е радост за големи и за малки- споделят в коментарите си сопотненци и се надяват този декември да е ,,началото на края" на всичко лошо и негативно. „Дано ни смири и ни донесе повече здраве, човещина, добротворство, заедност, здравомислие, вдъхновение и щедрост“- пожелават за всички те.

/Снимка: фейсбук Деян Дойнов/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче