Секции

19 April 2024 08:19

Военнослужещ поиска ръката на любимата си пред паметника на Боримечката в Клисура под звуците на тъпан и гайда

Военнослужещ от 61-ва Стрямска механизирана бригада изненада любимата си, като поиска ръката й в родния й град Клисура по един особено романтичен и нестандартен начин. Ефрейтор Станимир Бумбалов коленичи под звуците на българските традиционни инструменти - тъпана и гайдата, пред нищо неподозиращата детска учителка Марияна Тотева. Пред монумента на Боримечката той получи заветния отговор „Да!”.

Ефрейтор Бумбалов е отговорен военнослужещ, с опит и доказани високи професионални качества. Той е един от основните участници на 61 механизирана бригада в редица силови спортни състезания като: „Murph challenge”, „Legion Run”, „Commando challenge” и други кросфит съревнования, където достойно защитава имиджа на бригадата. Изграденото в годините уважение към него се гради и на опита, натрупан по време на мисиите в Афганистан, а сега той отново отправя поглед към поредното предстоящо предизвикателство.

Ефрейтор Станимир Бумбалов не крие, че е подготвил още много изненади за своята любима и казва, че най-хубавото тепърва предстои.

/По информация и снимки: 61-ва Стрямска механизирана бригада/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче