Секции

18 January 2021 05:27

Публично бе обсъден бюджетът на община Сопот

Община Сопот представи на обществено обсъждане в последния работен ден за 2020 г. бюджета за следващата календарна година.

Общинската администрация и кметът Деян Дойнов вярват, че трябва да се положат общи усилия, за да се помогне на бизнеса да се възстанови и туризмът в общината отново да заработи ефективно, когато това е безопасно за всички.

"Необходимо е да бъдем гъвкави и креативни. Нека следваме древната максима, която казва, че кризата ражда възможности. За да постигнем това трябва да мислим единно и да сме обединени от идеята, че Сопот трябва да се развива, а не да става заложник на лични амбиции и партийни интриги", заяви заместник-кметът Николай Новаков.

Бюджет 2021 е балансиран между подкрепата и предпазливостта – коментират от ръководството на община Сопот. Според него нито спирането на обичайни дейности и орязването на планирани разходи, нито разточителност и необмислени действия на подкрепа към гражданите и малкия и среден бизнес ще бъдат успешни през следващата година, затова баланс, финансова дисциплина и добро планиране са формулата, по която е съставен Бюджет 2021 на община Сопот.

Днес Ви питаме:

Предпочитате ли био продуктите?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче