Секции

08 March 2021 03:01

Веска Ненчева с категорична номинация за 2-ри път за народен представител от БСП

На 29 януари 2021г., БСП Карлово проведе онлайн своята конференция за номиниране на народни представители от БСП за предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април 2021г.

В работата на конференцията взеха участие 94 делегати, от общо избраните 121 от 44 основни партийни организации и клубове на БСП в община Карлово.

Народният представител Веска Ненчева направи своя отчет за четиригодишната си работа в 44-то Народно събрание като посочи, че:

„ Преди четири години застанах пред Вас като кандидат за народен представител. Преди четири години ме избрахте с Вашите преференциални гласове и станах Вашия глас в 44-то Народно събрание от 17-ти МИР, Пловдив област. И тогава, и сега заставам пред Вас с открито лице. Преди четири години се ангажирах с пет основни послания, които се превърнаха в основа на работата ми в 44-то Народно събрание. В хода на работата в парламентарната дейност, при редовни приемни в област Пловдив и срещите с Вас в цялата страна, при представяне на проекта „Визия за България“ се зародиха още много инициативи и дейности. Някои бяха бързо изпълними и успях да ги финализирам, а други изискват повече време и са в процес на довършване.

В дейността си като народен представител имам участие в:

Законодателна дейност:

-19 законопроекта,

-23 предложения във връзка с разисквания по питане,

-2 предложения от народни представители за произвеждане на национален референдум,

-5 проекта на решение за гласуване на вот на недоверие,

-24 проекта на решение,

-56 актуални въпроса и блицвъпроси към министри,

-25 предложения към законопроекти за второ четене.

Ненчева завърши с думите: „Дейността ми винаги е била прозрачна, видима за Вас. За мен от особено значение е Вашето мнение, което е коректив на работата ми!“

Народният представител от левицата Веска Ненчева получи за втори път категоричната подкрепа на делегатите. За нея гласуваха всички 94, регистрирани делегати. Те заявиха своя ангажимент за провеждане на силна предизборна кампания и честен вот в изборния ден на 4 април 2021г.

/ Информация: Общински съвет на БСП Карлово; снимка: фейсбук Веска Ненчева/

Днес Ви питаме:

Предпочитате ли био продуктите?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Да обясняваш на някого какво означава даден символ е като да му казваш как трябва да го кара да се чувства музиката.


Дан Браун