Секции

20 April 2024 14:39

Високо майсторство демонстрираха военните в шампионата по дуелна и щафетна стрелба

На УЦ „Анево” се проведе вътрешният шампионат по дуелна и щафетна стрелба с АК-47 между военните формирования от състава на 61 Стрямска механизирана бригада.

Най-високи резултати в щафетната стрелба със 7,62 мм АК показа отборът на щабен батальон, класирал се на І-во място, отборът на 2 механизиран батальон завоюва ІІ-ро място, а на ІІІ-то място се класира отборът на батальона за защита на силите.

В дуелната стрелба със 7,62 мм АК победител е отборът на 2 механизиран батальон, следван от отбора на рота „Военна полиция”, а ІІІ-то място завоюва отборът на батальона за защита на силите.

В комплексното отборно класиране по дуелна и щафетна стрелба с АК-47 след оспорвана надпревара І-во място извоюва отборът на 2 механизиран батальон, на ІІ-ро място се класира отборът на батальона за защита на силите, а ІІІ-то място зае тимът на щабен батальон.

Участниците в състезанието демонстрираха високо бойно майсторство и желание за победа, като се стремяха да представят достойно формированията си.

Командирът на 61 механизирана бригада награди класиралите се на призовите места с купи, грамоти и медали и поздрави отборите за проявения спортсменски дух и постигнатите високи резултати.

/Снимки: 61-ва Стрямска механизирана бригада/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче