Секции

16 April 2024 12:29

Заедно младежи доброволци и ентусиасти граждани направиха отново красиво яйцето пред карловския стадион

Яйцето пред карловския стадион е обновено, след като вандали го бяха повредили. То отново е красиво благодарение на талантливите и усърдни доброволци към Младежкия център в града.

Те благодарят на Ротари Клуб - Карлово, дарили яйцето на града, за доверието и възможността да го реставрират. Макар и непрофесионални художници, младежите рисуваха с ентусиазъм и веселие цял ден Балкана, рози и сърца. Тяхното искрено желание е жителите и гостите на града да запомнят Карлово като град на розите, на големите дарители, на великите личности и сърцатите хора. Доброволците бяха окуражавани от граждани, които се спираха да им благодарят и да порисуват с тях.

Проектът на новата визия на яйцето е дело на младата и талантлива Лиа Каменова, която завършва "Моден дизайн" в Страсбург. Боите са от френските доброволци от Europ'Raid, които три години правят дарения от канцеларски, спортни материали и ученически пособия за Община Карлово. Очаква се те отново да бъдат посрещнати на карловския стадион през август.

С инициатива младежите отбелязват и 14 февруари - Празника на любовта, защото Любовта е и в малките неща, които всеки може да прави за останалите хора и града си.

Снимки: Младежки център Карлово

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Добрият брак е най-малко 80% добър късмет да намериш правилния човек на правилното място. Останалото е доверието.


Нанет Нюман