Секции

26 April 2024 17:32

Арестуваха мъж, нанесъл удари с винкел на по-възрастния си колега

53-годишен мъж от село Чалъкови, община Раковски, е задържан заради причинена средна телесна повреда. Действията на разследващите се водят под надзора на Районна прокуратура Пловдив

На 28 февруари около 10 часа в РУ Хисаря е получено съобщение от пловдивска болница, че в лечебното заведение с фактура на черепа е настанен 60-годишен мъж . По думите на пострадалия по-рано на същата дата друг 53- годишен мъж, с който работел заедно, му е нанесъл множество удари с твърд предмет по тялото, а един от тях е сериозно засегнал главата му.

В резултат на бързите действия на служители на РУ Хисаря е задържан извършителят на престъплението- 53-годишен жител на село Чалъкови. В хода на работата на разследващите са събрали голям обем от веществени доказателства, които показват съпричастността на задържания към извършеното престъпление.

Двамата мъже са работели в кравеферма в Ново Железаре, където оставали да нощуват. Същия ден след работа седнали да се почерпят, възникнал спор, който прераснал в скандал и бой.

По безспорен начин е установено, че задържаният по-млад мъж е нанесъл ударите с винкелов профил.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче