Секции

26 April 2024 19:13

Анита Илиева: 7-то издание на „Песенна палитра“ приключи, но емоцията и вълнението ще ни владеят още дълго време

„Седмото издание на националния конкурс за млади изпълнители „Песенна палитра“ приключи, но емоцията и вълнението ще ни владеят още дълго време“- каза неговият директор Анита Илиева.

”Песенна палитра” доказа своята позиция и се утвърди като един от най-обичаните конкурси в страната, който привлича деца и младежи от всички краища на България"- сподели тя за karlovo.tv

Въпреки трудностите и тази година интересът към него бе голям. Седемчленно професионално жури, с председател Маргарита Хранова, както и младежко жури оценяваха участниците. Нивото на изпълнителите бе невероятно добро.

Финалът на 27 фервруари се превърна в истински звезден концерт на всички 50 деца в зала „Васил Караиванов” на община Карлово.

„И да не забравяме,че „Песенна палитра” бе последният на живо реализиран конкурс през 2020 година, а сега, след година, е първият реализиран отново конкурс“- подчерта Анита Илиева и добави: „И ще бъде и занапред люлка на българската песен, пример за едно различно отношение към таланта на децата, подкрепен с приятелство и уважение към всички, свързали живота си с изкуство и култура!“

/Снимки: Анита Илиева/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче