Секции

20 May 2024 05:13

Партията на Слави Трифонов откри предизборната си кампания за Пловдив и областта

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" откри своята кампания за Пловдив и областта днес с тържествен водосвет в Бачковския манастир. Така кандидадите за депутати начело с водача на листите за 16-ти и 17-ти МИР Тошко Йорданов поставиха началото на предизборния тур за предстоящия парламентарен вот на 4-ти април.

„Нека избирателите да знаят, че решаващият глас имат те“- каза за Karlovo.tv Лъчезар Бакърджиев – трети в областната листа и председател на Предизборния щаб на ПП“Има такъв народ“ за двата избирателни района. Той очаква на изборите да има висока гражданска активност и призовава хората да потвърдят гласа си от референдума.

Бакърджиев подчерта, че целта им е промяна на порочния модел на управление и стабилизиране на държавата и призова избирателите: “Гласувайте с номер 29, нека България да поеме по нов път на успешно развитие“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.