Секции

28 March 2024 10:54

В Хисаря: Развитието на туризма е ключов приоритет за „Има такъв народ“ (видео)

Развитието на туризма е ключов приоритет за ПП “Има такъв народ“. Това казаха по време на тематична среща с хисарчани водачът на листата за Пловдивска област Тошко Йорданов, третият в нея и председател на Предизборния щаб за 16-ти и 17-ти МИР Лъчезар Бакърджиев, както и кандидат-депутатите експертът по туризъм Ивайло Кожухаров и икономистът Пламен Данаилов.

„Тази среща беше продиктувана от хората на Хисаря, който е емблематичен туристически център“- каза за Karlovo.tv Лъчезар Бакърджиев. „Защото за тях е важно да имат подкрепата на държавата, а не да са забравени, както е в момента. Последната година на пандемия, беше катастрофална за тяхното просъществуване. Те бяха много ограничени и подкрепата от страна на държавата въобще не можа да се усети в този сектор.“

ПП „Има такъв народ“ предлага обособяване на 5 стратегически ресора в рамките на Министерство на туризма: Морски туризъм, Планински туризъм, Балнео, Уелнес & СПА туризъм, Конгресен туризъм, Културен и друг туризъм.

„Лидерът на партията Слави Трифонов заяви категорично, че с хора от статуквото, които в момента управляват, няма да се коалираме“- припомни Бакърджиев и призова хората да гласуват в изборния 4-ти април с номер 29 в интегралната бюлетина за бъдещето на децата, достойните старини на възрастните хора и по-добри условия за развитие на бизнеса - това ще помогне България да върви напред и да се развива.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Стойността на образованието се измерва не по броя на прочетените книги, а по употребата им.


Плутарх