Секции

17 May 2024 12:01

Младежкият център стартира проект „Бъдещето-това сме ние“ с побратимения на Карлово руски град Владимир

Младежкият център в Карлово стартира работа по проект „Бъдещето-това сме ние“ с побратимения на Карлово град Владимир в Русия. Проектът е финансиран от президентския фонд на Русия и се управлява от "Владимирския Евроклуб". В проекта са включени всички побратимени градове от Русия, Беларус, Германия и България.

Град Владимир е побратимен с Карлово от 2018 година и този проект ще допринесе за укрепване на партньорството и засилване на междукултурния обмен между градовете.

По проекта предстоят конкурси за есе, видеоклип и фотографии за младежи 16-35 години, които да представят забележителностите и красотата на своя град, а през август ще бъде партньорският форум в град Владимир. В периода март-юни 2021 младежите ще участват в поредица онлайн срещи и семинари по проекта.

На първата онлайн среща взеха участие ръководителят на Младежкия център, Цветина Захарлиева, и цариците на розата и лавандулата- Яна Цветкова и Виктория Трифонова, като в работа по групи трябваше да представят забележителностите на града ни.

/Снимка: Младежки център-Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче