Секции

27 April 2024 02:15

Дани Каназирева: Да бъда близо до хората и да не правя компромиси с обществения интерес - това е моята философия

"Да бъда близо до хората и да не правя компромиси с обществения интерес - това е моята философия", казва при срещите си в региона водачът на листата на ГЕРБ – СДС от гражданската квота за 17 МИР Дани Каназирева. "Доказах го и като областен управител."

При срещите си с хората тя обяснява, че в община Карлово са изпълнени проекти за над 39 милиона лева.

Един от тях е ремонтът на Подбалканският път, който е от ключовите пътни артерии в Пловдивска област. По него денонощно преминават над 6000 МПС-та, интензивността на движение е много голяма, използва се като обходен път на АМ „Тракия“ при инциденти и ПТП и затваряне на автомагистралата. Осигурява транспортен достъп на близките населени места със София, Карлово и Бургас. В момента продължава и вторият етап на ремонта –Карлово –с. Певците, който е 12 километра.

В община Карлово се работи още по проекти за над 16 милиона лева, сред които „Консервация и реставрация и експониране на туристическата инфраструктура на община Карлово, ремонт на НЧ „Васил Левски – 1861“, реконструкция на площад „20 юли“, ремонт на детската градина в Клисура. За ремонт на спортен комплекс “Васил Левски“, за паметника на Васил Левски и едноименния площад са предоставени 1 милион лева от държавата.

"Вярвам, че като десен човек, образован и работещ, България има нужда от силно дясно, демократично проевропейско правителство"- убедена е Каназирева. "Затова от сърце желая на нашия регион в неделя силен успех на дясното."

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

/Снимка 1: фейсбук страница Дани Каназирева; снимка 2: фейсбук страница ГЕРБ/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче