Секции

27 April 2024 23:44

Пиян мъж от Житница е починал при падане в напоителен канал

58-годишен мъж от с. Житница е починал, падайки в канал с вода.

Сигнал за намерено безжизнено тяло на мъж във водния канал, който минава през село Житница, подали в полицията късно снощи жители на селото. На място пристигнал екип на спешна помощ, който констатирал смъртта. Починалият мъж е 58-годишен местен жител- Николай К.

Полицията в Хисаря веднага е започнала разследване. Установено е, че още от обяд в неделя мъжът отишъл на гости при свой приятел и събралата се компания консумирала алкохол. Малко след 20,30 часа мъжът тръгнал към дома си. Пътят му минавал през воден канал, чиято дълбочина е около 2 метра, а бреговете - от бетон. При преминаването по обособен мост, мъжът залитнал и се търкулил към коритото на канала, удряйки главата си в бетона.

Възрастна жена, случайно станала свидетел на случката установила контакт с пострадалия- мъжът бил в съзнание, въпреки, че под влиянието на поетия алкохол говорел неясно. Жената преценила, че няма да може да се справи сама със ситуацията, подала сигнал в полицията и го оставила, за да потърси помощ. Пристигналите доброволци обаче го заварили починал. При извършения оглед по тялото няма следи от насилие.

По случая е започнато досъдебно производство, а съдебно- медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт.

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Понякога да си добре възпитан означава просто да търпиш лошото възпитание на другите.


Хорас Джексън Браун