Секции

18 April 2024 09:33

Старозагорският театър представя постановката "Полет над кукувиче гнездо" на карловска сцена

На 12 май 2021 година, от 19.00 ч., на сцената на НЧ "Васил Левски – 1861 г." Карлово гостува Драматичен театър „Гео Милев" Стара Загора с постановката „Полет над кукувиче гнездо". Постановката, в която са влюбени много хора, вдъхновена от класическия американски роман на Кен Киси и едноименния култов филм на Милош Форман с Джак Никълсън в главната роля. Постановка с много сблъсъци на мечти, тъги, болки и безвремие, но и със свобода, сила, бунт. И най-вече с вяра, че смехът е най-добрата терапия. Нищо друго не би могло да победи лудостта, освен доброто чувство за хумор и свежата самоирония.

Драматизацията е на Дейл Васерман, режисьор е Стефан Спасов, сценографията и костюмите са дело на Теодора Лазарова, а за музикалната среда се е погрижил Евгени Господинов.

В ролите:Диана Найденова – сестра Речид;Христофор Недков – Дейл Хардинг, Димитър Митев – Вожда Бромдън,Цветомир Черкезов – Били Бибит,Стефан Борисов – Мартини,Георги Райчев – Чезуик, Стефан Делев – доктор Спиви, Димитър Карамалаков – санитар Търкъл, Александър Бориславов – санитар Уилямс, Жоро Райчев – санитар Уорън,Светла Тодорова – сестра Флин, Илина Илиева – Кенди Стар,Николета Милкова – Сандра.

"Заповядайте, няма да останете разочаровани, заедно да открием сезон 2021 година, сезон за срещи с нови постановки и концерти на сцената на НЧ "Васил Левски-1861 г." Карлово"- канят от културната институция.

Телефон за резервации от 22.04.2021 г.: 0879 944998

Продажба на билети е от 23.04.2021 г. на касата на читалището.

Спектакълът ще се проведе в Зрителна зала при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, въведени в страната.

Резервирани билети, незакупени до 07.05.2021 г., ще бъдат пуснати на свободна продажба.

Постановката не е подходяща за деца под 15 години.

Продължителността е 1ч. 40 мин.

/Снимки: НЧ "Васил Левски - 1861 г." - Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя.


Хенри Форд