Секции

15 May 2024 10:38

Трима дрогирани шофьори са задържани в полицейския арест в Хисаря

Трима шофирали под въздейстивие на наркотични вещества са задържани в полицейския арест, а по случаите са работили служители на РУ Хисаря.

40-годишна жена, управлявала «Нисан примера» - чужда собственост, била спряна в село Старо Железаре. При извършената проверка е установено че водачката се намирала под въздействието на «Метадон» и «Бензодиазепини». По случая е взето административно отношение, а за извършеното престъпление е започнато бързо производство.

Служителите на реда се натъкнали и на друг дрогиран водач. Лек автомобил «Опел Вектра», шофиран от 53- годишен пловдивчанин, бил спрян на пътя между гр. Хисаря и село Черничево. Техническо средство отчело положителна проба за употреба на опиати.

На главен път Карлово – Пловдив автопатрул проверил и лек автомобил «Мерцедес». 41--годишният водач на превозното средство,който се намирал под въздействие на коктейл от наркотици-амфетамин, метаамфетамин и канабис, бил задържан. За установеното административно нарушение по ЗДвП на водача е съставен акт, а работата по документиране на случая продължава в хода на започнатото досъдебно производство.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче