Секции

18 April 2024 19:51

Местният парламент стартира конкурси за управители на карловската болница и Медицински център 1 (видео)

Семко Семков от БСП положи клетва като общински съветник в началото на редовното заседание на местния парламент. Той заема мястото на Пламен Славов, който бе назначен за заместник-министър на културата.



Последваха няколко питания от общински съветници относно критериите по разпределение на бройките по програмата за временна заетост по населени местта, косенето и дезинсекцията на зелените площи, състоянието на спортни площадки и асфалтиране на улици след ВиК ремонти.



Местният парламент прие годишните финансови отчети на МБАЛ“Д-р Киро Попов“ЕООД и „Медицински център 1 Карлово“ЕООД и стартира процедурите по провеждане на конкурси за техни шефове, поради изтичане на договорите на управление на настоящите.



На заседанието бе разгледано и финансовото състояние на Общинския стол. Приета бе Програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета на територията на общината. Дарина Стеева-председател на Постоянната комисия „Образование, култура, вероизповедания и наименования“, бе определена като представител на Общинския съвет в комисията по избор на носителя на Националната награда за чистотата на българския език „Д-р Иван Богоров“. Съветниците взеха решения също по докладни, касаещи актуализирането на Програма за управление и разпореждане с имоти, общинска собственост за 2021г.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче