Секции

24 April 2024 04:17

Дани Каназирева: “Ще бъда народен представител на нашия регион и ще отстоявам интересите на общините от област Пловдив"

„Ще имате моята пълна подкрепа, ще отстоявам интересите на всички общини, но ни чака много работа преди това. С тези думи водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева се обърна по време на среща към кметовете на ГЕРБ в община Карлово. Тя подчерта, че на тези избори е важен крайният резултат и победата на ГЕРБ. Каназирева изтъкна, че в момента има пълна подмяна на властта силово, с ченгеджийски номера и хората вече усещат последствията от това. " За да сме победители трябва да работим здраво, с всички сили, защото битката ще е ценностна, а не трябва да допускаме БСП и останалите т.н. нови партии да се настанят удобно във властта и да разрушат всичко постигнато. Това няма да доведе до стабилност и сигурност“. Каназирева подчерта, че не приема БСП да се представят като спасители на България. По думите й те се опитват да манипулират и да хвърлят безпочвени обвинения към ГЕРБ. Всеки път обаче, когато БСП са управлявали България, се стига до национална криза и до фалити на банки, каза още тя.

“Очаквам от депутатите в новото Народно събрание първо много повече експертиза, защото сегашните управляващи залитнаха в омразата и популизма, което ще навреди, както на държавата, така и на развитието на регионите. Очаквам ясни и конкретни решения на проблемите, както и продължаване на започнатите проекти и безкомпромисност при защитаване на обществения интерес“, бе категорична Каназирева.

От своя страна областният координатор Георги Мараджиев също прикани кметовете да вложат всичките си усилия, за да спечели ГЕРБ тези избори. „При една добра работа, при пълна мобилизация имаме реален шанс в област Пловдив да имаме 4-ма народни представители, но това може да се случи само ако спечелим община Карлово. По думите му листата и този път е балансирана, с представител от всяка община в област Пловдив, предимно с млади, образовани и амбициозни хора, всеки от които ще бъде достоен за Народното събрание. Кметовете от своя страна заявиха своята готовност да направят всичко по силите си този път в община Карлово ГЕРБ да е първа политическа сила и техният представител Данка Люртова отново да защитава интересите им в Парламента.

/Източник информация и снимки: ПП ГЕРБ ПЛОВДИВ ОБЛАСТ/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче