Секции

25 April 2024 14:35

Веска Ненчева на старта на предизборната кампания: Продължавам да работя за здравето, поминъка и спокойствието на хората в родния ми край (видео)

Кандидатът за народен представител Веска Ненчева постави началото на предизборната си кампания за 46-тото Народно събрание. Така в розовите масиви край Сопот, партийните организации на БСП в Карлово и Сопот се обявиха в предстоящия парламентарен вот за сигурност в промяната и за грижа за всеки български гражданин.

„Винаги заедно устояваме каузата България“- каза при откриването Веска Ненчева. “Когато сме заедно и извървяваме пътя заедно, тя може да бъде успешна“. Тя припомни, че в дейността си и като учител, и като народен представител в 44-тото и в 45-тото Народно събрание е работила с грижа за запазването на българската родова памет, за възпитанието и образованието на нашите деца, за възрастните хора и за здравето, поминъка и спокойствието на хората в родния край. „Тогава, когато имаме грижа един за друг, може да постигнем своите каузи“- сподели кандидатът за народен представител и отбеляза, че винаги се е стремяла в парламентарната си дейност да следва един прозрачен и отговорен път, за който всички знаят. „Обещавам този начин на работа да продължи, да има прозрачност и ясност на свършеното“- подчерта Веска Ненчева и призова: „За да можем да реализираме тази грижа за хората и доброто бъдеще на България, гласувайте с номер 4 на 11 юли и преференция номер 104.“

Сред уважилите събитието бяха евродепутатът Цветелина Пенкова, кандидати за народни представители от листата на БСП за Пловдивска област, кметове на селища в община Карлово и много социалисти.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Велики са тези, които разбират, че духовното е по-могъщо от каквато и да е материална сила, и, че мисълта управлява света.


Емерсън