Секции

26 April 2024 10:31

Слави Трифонов даде тон на открит и почтен диалог с младите хора, е категоричен областният координатор на „Има такъв народ“ Лъчезар Бакърджиев

Като изключително ползотворна определя срещата на Слави Трифонов със студентите вчера в Пловдив областният координатор на „Има такъв народ“ Лъчезар Бакърджиев и трети в листата на партията за 17-ти МИР за предстоящите парламентарни избори. „Нашият лидер даде тон на открит и почтен диалог с младите хора. За него нямаше неудобни въпроси. Те разговаряха директно лице в лице с него и можеха да го попитат всичко, което пожелаят“- коментира Бакърджиев за Karlovo.tv, като посочи, че отговорите на важни актуални обществено-политически, икономически, образователни и морални въпроси, поставени от студентите, са достигнали до всеки и с директното излъчване на срещата във фейсбук и по 7/8 ТВ.

Слави Трифонов акцентира и на отговорността спрямо младите хора, които са приоритет в политическата платформа на „Има такъв народ“. „Хубаво е всичко да се случва пред очите на хората“- каза той и подчерта, че силата е истината и е важно да има свободно слово.

„Аз си нося отговорността, независимо дали съм депутат или не“ коментира Трифонов решението си да не се кандидатира отново за народен представител. „Мога да я нося не само вътре в парламента. Даже отвън ще съм по-обективен и ще мога да взимам по-добри решения. Като гласуваш за ИТН, не гласуваш само за Слави Трифонов в парламента". Той отговори и на студентски въпрос, че „ Да, готов съм за отговорността да бъдем първа политическа сила. Преди да почнем да правим това, което в момента правим, години наред сме се готвили – да, готов съм за всичко това, което ще се случи, готов съм да понеса цялата отговорност за него с пълното съзнание какво ми носи това“. Той подчерта, че “Има такъв народ” не е класическа партия, а съмишленици, които гледат в една посока.

Посланието за отговорността и истината, направи силно впечатление на студентите- коментира също Лъчезар Бакърджиев. Като областен координатор в дните преди срещата, докато се занимавал активно с организацията й, мнозина му споделяли, че я очакват с нетърпение, тъй като тя е първа предизборна среща и е възможност да се срещнат и разговарят със Слави Трифонов, след като преболедувал Ковид-19, заради което не се появил и в 45-тото Народно събрание. Бакърджиев е благодарен и за подкрепата на зам.-председателите Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев за осъществяването й, както и на всички свои колеги в Пловдивско.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче