Секции

04 May 2024 04:03

В Египет създадоха ефектен автомобил, който се движи по вода

Автомобил, който се движи по водата. Идеята не е невъзможна и е материализирана от трима египетски изобретатели. Те създали ефектното возило с форма на кола, която събира погледите на туристите по египетските плажове. До момента те са направили само 12 такива автомобила, но поръчките валят отвсякъде. След като вече има летящи автомобили, в Египет решиха да изобретят такива, движещи се по вода. Трима египтяни са проектирали и изобретили превозно средство, което може да се движи по вода и което вече се предлага за продажба. Докато туристите обикновено се наслаждават на красиви пясъчни плажове и чисти води по северното крайбрежие на Египет, сега могат да вдигнат адреналина си с допълнителна атракция, като се качат на първото местно произведено превозно средство с форма на кола, което може да се движи над вода. Създаден от трима приятели, ефектният автомобил се произвежда главно от местни материали и от местни таланти, освен двигателя, който идва от Япония. До момента приятелите са произвели 12 автомобила и са получили много поръчки след демонстрацията на автомобила.

Карим Амин, един от създателите на колата:

„След продуцирането на първото видео за превозното средство получих немалък брой поръчки. Първото място, на което пуснах колата, беше този курорт и след това дойдохме на Северното крайбрежие. И ако Бог даде, ще се разширим до Червено море и извън Египет.“

Той разказва, че когато живеел извън Египет, искал да направи този проект от чужбина и след това да го пренесе в родината си. Но после с приятелите му открили добри ресурси в Египет и го създали изцяло с египетски материали, освен двигателя. Екипът се надява да доразвие дизайна на ефектния овтомобил. Амин и приятелите му планират да усъвършенстват колата, като представят нови модели на земноводни и го накарат да работи на сушата. Целта им е да изнасят и за задгранични пазари.

„Имам и други модели, които са тотално различни от този модел, който ще бъде част от нашето развитие. Също така започнахме да работим върху това да направим това превозно средство използваемо върху сушата, така че идеята да е пълна“

Създаването на едно такова превозно средство отнема 3 седмици за производство и е на цена между 20 000 долара до 45 000 долара.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче