Секции

29 April 2024 16:51

СУ„Васил Левски“ връчи тържествено дипломите на випуск 2021 (видео)

87 зрелостници от випуск 2021 на СУ„Васил Левски“ получиха дипломите си за завършено средно образование на тържествена церемония на 22 юни в Зрителната зала на карловското читалище. От тях 30 са с отлични резултати, 44 с много добри и 13 с добри.

Училището се нарежда в престижната челна десетка по успех от държавните зрелостни изпити в област Пловдив, а дванадесетокласничката Виктория Трифонова е с две пълни шестици на тях. „Малко са директорите на училища в страната, които могат да се похвалят с подобен успех“- каза директорът Мариана Манчева и съобщи, че зрелостничката, ще бъде предложена за национална диплома от Министерството на образованието и науката.

Виктория Трифонова бе наградена със златна значка за отличник, а Ева Караиванова- за първенец на випуска. Нелина Мартинова и Виктория Василева получиха сребърни значки. Носители на наградата на проф.Иван Гаврилов са Петя Кръчмарова и Стефан Златинов. Отличени за художествено-творческите си постижения бяха Йоанна Петрова и Силвия Пенчева.

„Днешният ден е заслужен празник за 12-годишния ви труд“- каза в приветствието си към зрелостниците директорът Мариана Манчева. Тя им пожела смело да вървят напред и да имат куража да следват мечтите си, да живеят според заветите на Апостола и да благоговеят пред България, да не забравят родителите си и да знаят, че мисълта и знанията ще им помогнат да постигнат своите върхове.

Специални гости на церемонията бяха учители и близки на зрелостниците.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче