Секции

19 April 2024 10:32

"Карловойс" с поредни изключителни музикални успехи

Изключителни музикални успехи споделят децата от МШ”Карловойс” към Военен клуб -Карлово. През изминалата седмица групата представи самостоятелен празничен концерт , посветен на седмия си рожден ден, който привлече десетки граждани в Лятното кино в Карлово и зарадва всички с прекрасни изпълнения на отлично подбрани български песни. Ден след това, децата влязоха в студио и записаха песента „Градините на Карлово” , клипът към която вече се снима. През уикенда солисти на „Карловойс” взеха участие в два национални конкурса в Пловдив и Банкя. След предварителна селекция и класиране в неприсъствен етап бяха допуснати за участие седем възпитаници на Анита Илиева, които след представянето си успяха отново да завоюват челни места в класирането.

В Национален конкурс за млади изпълнители в Пловдив,конкурс към МОН,организиран от ЦПЛР и ОДК, малката Мария Кабакова е с втори резултат по точки в най- малката възрастова група и с второ място в класирането.

По същото време на открита сцена в Банкя се проведе националният конкурс за млади изпълнители „Вярвай, искай, можеш”. С първи места и златни медали в различни категории и възрастови групи са Харитина Иванова на 5 години, Вяра Василева- 12 години и Дани Илиева- 15 години. Сребърни медали заслужиха Мария Кабакова- в категория Поп музика и Сияна Зонева -в категория Мюзикъл. Магдалена Трифонова е с поощрителна награда от конкурса.

Предстоят още много сцени и проекти, които да ни радват и да ни правят горди с таланта на нашите деца,които продължават с устрем и на крилете на музиката да разнасят славата на Карлово.

/Източник информация и снимки: Военен клуб- Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче