Секции

27 April 2024 08:19

В Сопот представиха кандидати за народни представители от областната листа на „БСП за България“ (видео)

В Сопот се състоя организирано от местната Общинска организация на БСП представяне на кандидати за народни представители в 46-то Народно събрание от коалиция „БСП за България“ от 17-ти МИР в предстоящия вот на 11 юли.

Гости на събитието бяха Емил Караиванов – председател на Областен съвет на БСП-Пловдив, Веска Ненчева-кандидат за народен представител, издигнат от организациите на БСП в Карлово и Сопот, Петко Колев-кандидат за народен представител, Манол Манолов-председател на БСП-Карлово, общински съветници и кметове от общините Карлово и Сопот.

„Консолидацията е ключова за БСП“- каза в приветствието си Станислав Стоенчев – председател на БСП-Сопот. „Трябва да покажем, че БСП е единна и целеустремена, че вече сме си научили урока, знаем си задачата и сме готови да я реализираме, а именно да привлечем към себе си и да консолидираме тази част от обществото, която иска започналата на 4-ти април промяна да се увенчае с успех, но не с цената на политически авантюри и кадрови експерименти, а промяна , която да стъпи на опита и експертизата, на системна и парламентарно утвърдена партия, каквато е БСП. Важно е резултатът на Левицата да бъде такъв, че партията да е фактор за формиране на ново управление. Управление, което да извърши промяната, но да гарантира сигурност и стабилност в държавата. Управление, което работи в интерес на хората с грижа за тях.“

„Много е важно в община Сопот, която винаги е била люлка на българщината, при гласуването да се покаже уважение към партиите, които прокламират ценностите, защото единствено БСП има ясна програма, в която е заложила перспективи за развитие на нашата страна“- заяви в изказването си областният председател на БСП Емил Караиванов.

„Заставам отново пред вас, за да кажа честно, откровено и искрено всичко онова, за което съм работила, и всичко, онова, за което ще продължа да работя в 46-тото Народно събрание, само с ваша подкрепа“ – подчерта кандидатът за народен представител Веска Ненчева. „Продължавам своята работа с грижа за здравето и образованието на хората в нашия край. Продължавам своята подкрепа с грижа за поминъка тук, на хората в нашия край. Продължавам с грижа за съхраняване на историческата памет, на родолюбието, на свободата на медиите. Продължавам да работя за върховенството на законите в България. Това са моите четири основни каузи, които следвам и като народен представител и в 44-тото, и 45-тото Народно събрание. Важно е да гласувате с номер 4 в интегралната бюлетина за „БСП за България“. БСП беше първата политическа сила, която се опълчи и работи срещу порочния модел на управление. БСП има ясна програма за управление с грижа за хората. БСП иска справедлива промяна. БСП е за върховенството на закона. Призовавам Ви на 11 юли да гласувате с номер 4 и 104 преференциално.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче