Секции

25 April 2024 16:21

Започна подготовката на представителния отбор на ОФК „Левски Карлово“

С благоденствен молебен за здраве и успехи на футболистите, отслужен от отец Христо Минчев и с пожелание за успешно представяне през годината, на 5 юли започна подготовката на представителния отбор на ОФК „Левски Карлово“ за участие в първенството на Югоизточна трета лига – сезон 21/22 година.

На стадион „Васил Левски“ главният мениджър на отбора Красимир Манолов изведе за първата тренировка 20 футболисти. Те бяха поздравени от изпълнителния директор на клуба Стефан Стефанов, който от името на президента на ОФК „Левски Карлово“ и кмет на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов, им пожела много победи.

Най-известният фен на клуба Стамен Ганчозов лисна менчето с вода преди първата тренировка с пожелания за нови спортни успехи.

Играещ помощник-треньор на отбора ще бъде Иван Скерлев /роден на 28 януари 1986 година/, играл в отборите на Хеброс (Харманли), Димитровград, Хасково, Локомотив (Мз), Любимец, Свиленград, Брестник (Пловдив), Видима-Раковски“, ПФК „Литекс“ Ловеч, ПФК „Етър“, „Дунав“ (Русе) и ФК „Хасково“.

Отбора напуснаха юношите на клуба Васил Георгиев, Иван Диклиев и Владимир Костов, които продължават своето обучение, и Димитър Калчев, Мартин Симеонов, Ивайло Маринов, Надим Ангелов и Ремзи Неджип, на които ръководството на отбора желае успех в новите им спортни клубове.

В отбора се завръщат бившите футболисти на ОФК „Левски Карлово“:

Пламен Крислов, роден през 2002 г., идва от ПФК „Берое“ – Стара Загора;

Иван Иванов - роден през 1992 г. - идва от ФК „Хасково;“

Андрей Атанасов - роден през 1987 г. - идва от ФК „Първомай“;

Станислав Попов – роден през 1996 г. – юноша на ОФК „Левски Карлово“.

Новопривлечени в състава са:

Веселин Бакърджиев - роден през 1990 г. - идва от ФК „Хасково“;

Георги Христов – роден през 2002 г. – идва от ФК „Хебър“ Пазарджик.

Селекцията не е приключила и вероятно ще бъдат привлечени и други футболисти. Основната цел е да се налагат в представителния отбор футболисти от детско – юношеската школа на клуба, които покрай опитните състезатели да трупат опит и развиват своите качества.

Отборът ще проведе своята подготовка в гр. Карлово, като са предвидени и 6 контролни срещи.

Първата от тях е на 14 юли от 18:00 ч. в гр. Панагюрище с местния ФК „Оборище“.

На 17 юли от 17:00 ч. на стадион „Васил Левски“ в Карлово ще се проведе тристранен турнир по футбол между отборите на ОФК „Левски Карлово“, ПФК „Янтра“ - Габрово и ПФК „Берое“ 2 – Стара Загора, в чест на 184 годишнината от рождението на Васил Левски.



Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче