Секции

02 May 2024 14:54

Веска Ненчева: Промяната може да дойде, когато има ясно разписани правила (видео)

Машинното гласуване дава възможността за честен и справедлив вот и всеки ще може да го упражни на 11 юли- заяви Веска Ненчева- кандидат за народен представител от областната листа на коалиция „БСП за България“ за 46-ия парламент на срещата си с жители на Калофер.

„Подкрепете БСП с номер 4 и преференциално мен с 104“- призова тя. „Промяната, която започна още през 2017 година, трябва да продължи. Статуквото не е преборено. БСП не е част от статуквото. БСП е партията, която доказа, че не желае да се влиза в порочния модел на управление на ГЕРБ“.

Веска Ненчева припомни, че партията е последователна във всички политики, които отстоява с грижа за народа и за всеки българин. Промяната може да дойде, когато има ясно разписани правила, такива, каквито БСП има в своята програма“. Кандидатът за народен представител разясни, че те са свързани с безплатното образование, с безплатните лекарства за децата до 14 години, здравеопазването да не бъде обект на търговия и пари, възрастните хора да бъдат подпомогнати от държавата и те да получат своите преизчислени пенсии, за които Левицата е настоявала в 45-тото Народно събрание.

„Промяната може да дойде само тогава, когато хората са дълбоко убедени, че желаят тази промяна и тя може да се реализира чрез програмата на БСП, която тя да заложи като управленска след 11 юли. Последните социологически проучвания показват, че подкрепата за БСП се увеличава“- подчерта Веска Ненчева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче