Секции

25 April 2024 07:03

Хитовият концерт "Песни от Средиземноморието" на карловска сцена

Хитовият концерт "Песни от Средиземноморието" пристига в Карлово на 15 юли от 20.00ч. в Летния кинотеатър.

Участват звездите на българската музикална сцена - примата на Музикалния театър, сопраното Валентина Корчакова, известният тенор и телевизионен водещ - Марио Николов, специалният гост от Гърция, тенорът Георгиос Филаделфевс и оркестър Симфониета-Враца с диригент: Христо Павлов.

Зрителите се пренасят в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки в атрактивен аранжимент за оркестър.

Лятното турне на „Песни от Средиземноморието" започна в Пазарджик в края на юни, когато изпълнената до възможния капацитет зала на театъра посрещна изпълнителите с възторжени овации. В хода на концерта зрителите се насладиха на свои любими песни, аплодираха и пяха заедно със солистите, забавляваха се сърдечно с интересните споделени истории от сцената и любопитни факти за музикалните шлагери, включени в програмата. След близо два незабравими часа в залата на театъра, „Песни от Средиземноморието" завърши с множество бисове, цветя и нестихващи аплодисменти.

Незабравими емоции очакват и публиката в Карлово на 15-ти юли от 20.00ч. в Летния кинотеатър. Билетите са в продажба на касата на Читалище "Васил Левски-1861", тел. 0877804113.

/Снимка: Симфониета-Враца/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче