Секции

25 April 2024 01:32

Премиера на комедията "Отчаяни съпрузи" в Лятното кино

Актьорите от нашумелия сериал "Съни Бийч" - Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев гостуват в Карлово с театралния спектакъл - „Отчаяни съпрузи" на 26 юли от 20:30 часа в Лятно кино.

Заглавието е нестандартна френска комедия, нарушаваща всички кодове в жанра, която вече осем години не слиза от комедийния афиш в Париж.

Историята проследява трудностите на „силния" пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването и умело е представена от трима развихрящи се в хумора си актьори.

Сюжетът разказва за това какво се случва след като Бойко получава писмо, в което приятелката му го информира, че го напуска. Единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин той да си я върне. Естествено, нищо не върви по план, докато тримата „отчаяни съпрузи" изобилстват с прозрения по „тънката" част и обсъждат особеностите в живота по двойки...

Автори на комедията "Отчаяни съпрузи" Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра, режисьор е едно от най-ярките млади имена на театралната сцена – Васил Дуев.

Билети за премиерата се продават на касата на читалище "Васил Левски" - Карлово.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче