Секции

20 April 2024 07:23

Международна среща в Карлово за представяне възможностите за спорт в общината

Младежкият информационен център в Карлово бе домакин на работна среща по проекта „STARS of Women“, по програма "Еразъм+ малки партньорства" в областта на спорта.в периода 26-28 юли 2021

След посещенията в Египет и Полша младежи и специалисти „Младежки дейности и спорт“ към Община Карлово посрещнаха своите партньори от Румъния, Египет, Кипър и Полша. Разказаха им за спортните клубове в община Карлово, за най-известните спортистки на България и Карлово, както и за спортните проекти и инициативи в общината, реализирани от Младежкия център.

Всички посетиха спортния клуб по бразилско джиу-джицу в Карлово с треньор Стилиян Тодоров, който разказа как този спорт е най-добрият сред бойните изкуства за самозащита за жени.

Треньорът на ФК "Левски Карлово" - Красимир Манолов, показа на гостите обновения стадион в Карлово и сподели за успехите и предизвикателствата пред местния футболен клуб.

Карловските младежи споделиха, от своя страна, какво правят от 2016 година за кампанията Now We Move , целяща да раздвижи колкото се може повече европейци, координирана за България от пловдивската организация "BG Бъди активен".

Всички заедно гостуваха в град Пловдив, който беше Европейска столица на културата през 2019. Снимаха се пред символа TOGETHER, като послание колко е добре хората от различни страни и организации да са заедно, да споделят опит и знания в различни сфери, да обменят култури и идеи за бъдещи съвместни проекти.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче