Секции

19 April 2024 21:25

„Има такъв народ“: „Демократична България“ иска да реди кабинет, налагат министър, откраднал интелектуална собственост

Скандал между сочените за бъдещи коалиционни партньори от „Има такъв народ“ и „Демократична България“ се разигра в парламента. От партията на Трифонов обвиниха Христо Иванов и „Демократична България“, че редят кабинет без да са спечелили изборите, а един от налаганите за министри – настоящият служебен финансов министър Асен Василев, е замесен в кражба на интелектуална собственост.

Пет дни след началото на консултациите за съставяне на ново правителство, две от партиите, сочени за бъдещи коалиционни партньори, влязоха в тежък конфликт. В началото на пленарното заседание от „Има такъв народ“ обвиниха „Демократична България“ в натиск за постове в бъдещия кабинет.

От партията на Слави Трифонов обясниха, че един от фаворите на „Демократична България“ – настоящият министър на финансите Асен Василев, е откраднал интелектуална собственост.

От формацията на Трифонов декларираха, че са готови с проектокабинет.

От „Има такъв народ“ допълниха, че отговорността за отиването на евентуални нови избори, ще бъде на „Демократична България“ и Изправи се БГ! Ние идваме!“.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя.


Хенри Форд