Секции

20 April 2024 07:38

20-годишен с електромобил се вряза в патрулка в Пловдив

Двама пловдивски полицаи пострадаха, след като в патрулния им автомобил се вряза електромобил с 20-годишен водач. Произшествието настъпило в 1.40 ч. днес на бул. Цариградско шосе в областния град Пловдив.

По линия на контрола за безопасността на движението, автопатрул на Пето РУ спрял лек автомобил "Пежо". Докато оформяли документите от проверката пред патрулката, която била с включена светлинна сигнализация, отзад в нея се блъснал електрически автомобил за споделена мобилност "Хюндай Кона". В резултат служебната кола ударила екипа униформени и проверяваното от тях "Пежо". Служителите са откарани в болница за обстойни прегледи и оставени под лекарско наблюдение с различни контузии по телата. Значителни материални щети са нанесени по автомобила им.

В Шесто РУ е отведен 20-годишният водач на електромобила, който е с едногодишен стаж зад волана. Тестовете му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. В обясненията си младежът посочил, че за кратко бил отклонил вниманието си по време на движение.

Работата по случая продължава.

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче