Секции

21 September 2021 08:35

Борисов: С актуализацията на Радев самоубиваме следващия кабинет и забравяме за еврозоната

Още преди парламентът да започне разглеждането на актуализацията на Бюджета лидера на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с призив към депутатите да не я приемат. Актуализацията се прави с единствената цел Румен Радев да спечели президентските избори, категоричен беше Борисов.

Решението за актуализацията на бюджета изисква увеличение на данъците. Това каза на извънреден брифинг лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. Той подчерта, че ако парите на държавата бъдат приети в този вид – това би означавало самоубийство на следващото правителство. Забравете и за еврозоната – предупреди още бившият министър-председател.

Бившият финансов министър Кирил Ананиев също разкритикува цялата процедура, като подчерта, че тя показва, че партиите не разбират материята, по която работят.

Борисов поиска обяснение и от служебния здравен министър Стойчо Кацарав, защо в парламента ходят без маски, а глоби няма.

Бившият премиер коментира и ваксинационната кампания. По думите му Кацаров и Радев са „проспали” златните месеци за ваксинация.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Предпочитате ли традиционната българска кулинария?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има три неща, които стават по-ценни с времето: старо дърво за горене, стари книги за четене и стари приятели за забавление.


Хенри Форд