Секции

21 September 2021 08:49

Разследват убийство, а не самоубийство на старши лейтенант Тодор Манчев, от ГЕРБ питат кой е прикрил случая

Разследването за смъртта на 31 годишният старши лейтенант Тодор Манчев пое в нова посока- – убийство . Манчев беше открит мъртъв на 19 юли в спално помещение на полигона в Ново село. За случая беше съобщено цяло денонощие по-късно.

В началото на септември е извършена ексхумация на трупа, при която е открит и куршумът, от който Манчев умира, става ясно от Военна полиция. Куршумът минава от горната част на главата, което вече говори че той е станал жертва на убийство, прикрито като самоубийство. Когато стана инцидента в Чешнигирово с нахлуването на американски въоражени войници в цех, цялата вина е стоварена именно върху Тодор Манчев, казват неговите близки. Te не могат да приемат, че той сам е посегнал на живота си. Въз основа на новите данни депутати от ГЕРБ обявиха че някой се е опитал да прикрие убийството на младия военен и да го прикрие като самоубийство и обвиниха за това президента Румен Радев, служебния министър на отбраната Георги Панайотов и шефа на Военна полиция.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Предпочитате ли традиционната българска кулинария?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има два случая в живота на човека, когато той не бива да прави догадки: когато не може да си го позволи и когато не го умее.


Марк Твен