Секции

21 September 2021 07:14

Зам.-кметът Антон Минев откри новата учебна година в ОУ „Ген. Карцов“ в село Христо Даново

Заместник-кметът Антон Минев присъства на тържественото откриване на новата учебна 2021/2022 година в ОУ „Ген. Карцов“ в с. Христо Даново. Той и директорът на училището Красимира Димитрова приветстваха учениците и им пожелаха здраве и успехи през цялата година. Заместник-кметът връчи на директора поздравителен адрес от името на кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов.

След празничната програма в ОУ „Ген. Карцов“ беше открита нова, модерна сграда на столовата към училището, изградена от СК „Монолит“ ЕООД със съдействието на Община Карлово и средства на училището. Лентата прерязаха зам.- кметът Антон Минев, директорът Красимира Димитрова и изпълнителят на проекта инж. Петър Колев. Столовата е с площ 220 кв. м. напълно оборудвана със спазени всички хигиенни норми и изисквания. В нея ще могат да се хранят едновременно деца от три паралелки. По повод откриването на новата сграда, зам.-кметът подари на училището портрет на ген. Карцов нарисуван от художника Стефан Йорданов.

ОУ „Ген. Карцов“ - с. Христо Даново е единственото селско иновативно училище в община Карлово, което разполага с интерактивна стая за обучение. Училището е със съвременно оборудване на класните стаи, а на децата е осигурена приветлива и добра среда за обучение. С помощта на фирмата, изградила столовата са направени 2 класни стаи на открито, където при необходимост децата могат да се обучават.

/Снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Предпочитате ли традиционната българска кулинария?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче