Секции

20 April 2024 09:21

Номинираната за депутат Веска Ненчева: Продължаваме заедно да работим за по-справедлив и достоен живот в държавата ни!

Народният представител Веска Ненчева от "БСП за България" в 44-тото, 45-тото и 46-тото Народно събрание е номинирана на онлайн партийна конференция за кандидат-депутат и на предстоящите парламентарни избори.

"Като народен представител в 44-ото и краткото 45-то и 46-то Народно събрание винаги съм работила заедно с хората - от малкото село до големия град, защото имам честта да сме съмишленици и приятели, които се подкрепяме и отстояваме заедно идеи за по-добро бъдеще на нашия край и на държавата, в която живеем"- споделя тя и подчертава, че "и в трите мандата личната подкрепа за мен беше категорична. 3 1000 личен преференциален вот, при неоспорвано машинно гласуване на 11 юли 2021г. ме подреди на I-во място по преференции сред народните представители от БСП и сред първите 10 в 46-ото Народно събрание. Това е доказателство за категоричната подкрепа на хората от област Пловдив, но и отговорност, която съм длъжна да продължа да нося."

Веска Ненчева споделя също, че "на 27 септември на онлайн Конференция на БСП Карлово, 77 делегати единодушно със ЗА отново ме припознаха за своя кандидат за народен представител в 47-ото Народно събрание от 17МИР, област Пловдив. Благодаря за номинациите и на всички останали общински организации на БСП в област Пловдив.

Продължаваме заедно напред, отговорно, компетентно и последователно да работим за по-справедлив и достоен живот в държавата ни!"

/Снимка: Веска Ненчева/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче